PÉKSÉGÜNKRŐL

A Komáromy Pékség 1994-ben indult családi vállalkozásként, majd 2000-ben Kft. formában folytatta működését. Azóta jellemzi a folyamatos innováció, technológiai fejlődés, létszámnövekedés, az üzem alapterületének növekedése. Gépeink túlnyomó részben csúcsminőségű német és olasz gépek.

A gyenesdiási sütőüzemből szállítunk nap, mint nap viszonteladóknak, szállodáknak, közintézményeknek, szezonális üzleteknek és szaküzleteinknek.

A cég tulajdonosai és ügyvezetői Komáromy Beáta, valamint Sorok Attila pékmester. Mindketten széleskörű technológiai és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkeznek a kiemelten a kínálatunkban szereplő kenyerek, különleges kenyerek, pékáruk, péksütemények terén.

Az állandó innováció és fejlesztés jellemzi pékségünket.

Filozófiánk

Elsődleges célunk, hogy az egészséges táplálkozás az emberek életének részévé váljon, amit hosszú távon egy megbízható, kiszámítható és állandó minőséggel biztosítunk.

Termékskálánk összességében magában foglalja a hagyományos magyar sütőipari termékeket, valamint a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelő teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készült rozsos magvas termékek széles kínálatát. Szempont, hogy amit gyártunk minőségi legyen, termékeink finomak, egyediek és egészségesek. Nagy figyelmet fordítunk alapanyagaink kiválasztásánál a minőségre, elsősorban nem az árat, hanem a tényleges értékét vesszük figyelembe. Dolgozóink rendkívül értékes szakemberek akik tudatában vannak felelősségükkel.

1994. június 1 óta működik pékségünk független családi vállalkozásként. Több mint 25 év tapasztalatával rendelkezünk. Nap mint nap jelen voltunk a piacon a mindennapi kenyérrel és olyan termékekkel amelyek lépést tartanak a piac változó feltételeivel, de úgy, hogy közben cégünk megőrizte egyéniségét és identitását.

Rugalmas vevőközpontú rendelési és elszámolási rendszerrel rendelkezünk, ezzel biztosítva a megbízható hosszú távú együttműködést partnereink számára. Iparágon belüli szorosabb együttműködés, a piaci potenciálok kiaknázása, piac-orientált termékfejlesztés, kiállítások és szakmai fórumok látogatása mindig is elsődleges szerepet töltött be gondolkodásunkban /döntéseinkben, hozzáállásunkban/.

A siker mércéjének nem csak az étkezési trendek a fogyasztói szokások és igények változásának rugalmas és teljes körű kielégítése, kiváló minőségű pékáru előállításával, hanem a vásárlók és viszonteladók visszajelzéseit és tágabb értelemben a közösség pozitív értékeléseit tekintjük.

TERMELÉS

A pékség magyar búzából magyarországi malom őrlésével előállított lisztből dolgozik, osztrák, belga, holland, cégek minőségi alapanyagaival kiegészítve. Az előállított termékek gyártása Sorok Attila pékmester egyedileg kifejlesztett receptjei alapján, szakértői felügyelet mellett zajlanak.

A megrendelők kb. 100-150-féle termék kínálatából választhatnak, amit a piaci viszonyoknak megfelelően egyedileg válogatva rendelhetnek, akár naponta eltérően is. 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A környezettudatos élet lelkes hívei vagyunk amit üzemünkben is igyekszünk lehetőségeinkhez mérten megvalósítani. Kizárólag környezetbarát tisztító szereket használunk. Irodai és üzleti munkánkhoz is igyekszünk minél kevesebb papírt használni, mely erdőbarát, újrahasznosított alapanyagból származik.

Természetesen a szemetet szelektálva gyűjtjük és mindenkit kérünk, hogy kövesse példánkat.

Tiszta szűrt vízzel dolgozunk a gyártás és előállítás során.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Pékségünk számára a társadalmi felelősségvállalás egy olyan szemléletmódot jelent, amelyet a fenntartható fejlődés megvalósítása érdekében működésének valamennyi területére kívánunk beilleszteni. Célunk, hogy tevékenységünket felelős módon végezzük, figyelembe véve a környezeti és társadalmi hatásokat is.

Elsősorban azon területekre koncentrálunk, ahol hagyományainkból fakadóan van jelen a felelős magatartás, valamint a szolgáltatási minőség emelkedését szolgálja. Meggyőződésünk, hogy a társadalmi felelősségvállalás elveinek érvényesítése segíti cégünk hosszú távú céljainak elérését, megbecsülésünk biztosítását.

1994

Pékségünk 1994-ben indult családi vállalkozásként

1997

1997-ben megnyílt első szaküzletünk Keszthelyen a Piac téren

2000

2000-ben Kft. formában folytatta működését

Aktualitások

Cikkeink tartalmazzák új termékeinkkel kapcsolatos információkat és egyéb híreket pékségünkről

cikkek
Karottás Termékcsalád

A pékségünk új termékcsaládja, a Karottás Termékcsalád egy izgalmas és egészséges választás a pékáruk kedvelőinek. [...]

Nápolyi Pizza Termékek

Szezonális Pizzériánkban rengetegszer hallottuk, hogy vendégeink év közben is fogyasztanák különleges pizzánkat ezért nagy közkívánatra, [...]

Gluténmentes Termékcsalád

LISZTÉRZÉKENYSÉG-A TÉNYEK A lisztérzékenység (cölikália) a vékonybél krónikus megbetegedése, amely a gluténnal szembeni túlérzékenység miatt [...]

KANELBULLAR – Svéd Péksütemény

A Kanelbullar Svédország egyik legnépszerűbb péksüteménye Új kézműves péksüteményünk leginkább a hagyományos fahéjas csigára hasonlít [...]

Ropogós Finomságok Ismertető

Ropogós Finomságok Sós Kézműves Rágcsálnivalók Ropogós Finomságok termékcsaládunkba a péktermékek összetételét úgy alkottuk meg, hogy [...]

SÜSS OTTHON Termék Ismertető

“Otthon Könnyedén Elkészíthető Kézműves Aprósütemények” Termékcsaládunkat úgy alkottuk meg hogy otthon könnyen elkészíthető legyen sütőben [...]

Termékcsoportok Bemutatása

Hagyományos | Kézműves | Korszerű

Új Termékeink

Ebben a cikkben megtalálhatja legújabb termékeinket minden hónapban. MÁJUS