Nettó tömeg: 0,5 kg
Minőségét megőrzi: 4 nap

A vadkovászos kenyér jót tesz az emésztésünk egészségének.  A kovászos kenyér nagyon lassú hosszú fermentációja előemészti a gluténban lévő emészthetetlen aminosavakat, a prolint és a glutamint. Ezzel együtt a glutén lebomlása valójában sok tényezőtől függ, beleértve a tészta savasságát , a fermentáció hosszát, az anyakovászban lévő fehérjék fajtáját és mennyiségét. A kovászos kenyér készítése közben a búza lassú fermentációja, csökkenteni fogja felfúvódást és a bélgázokat, így könnyebben emészthetővé téve a kenyeret.

A vörös áfonya az egyik legtöbb antioxidánsot tartalmazó gyümölcsünk? Ezen túl sok értékes ásványi anyagot tartalmaz, melyek elengedhetetlenek szervezetünk megfelelő működéséhez. A benne található foszfor, kalcium, mangán, cink, vas és K-vitamin hozzájárulnak csontjaink egészségéhez és erősségéhez. Vitaminokban szintén bővelkedik, gazdag forrása a látás egészségéért felelős A-vitaminnak, kórokozók ellen harcoló C-vitaminnak. A B-vitamin család számos tagja megtalálható benne, továbbá a sejthártyát védő, antioxidáns hatású E-vitamin is. C-és B6-vitaminja, rost-, kálium-, folsavtartalma a szív és érrendszer egészségét támogatja.

Kategóriák: ,
Allergének: Dióféle- mandulamentes, Földimogyorómentes, Szójababmentes, Tojásmentes, Tejmentes