1994. június 1 óta működik pékségünk független családi vállalkozásként. Több mint 15 év tapasztalatával rendelkezünk. Nap mint nap jelen voltunk a piacon a mindennapi kenyérrel és olyan termékekkel amelyek lépést tartanak a piac változó feltételeivel, de úgy, hogy közben cégünk megőrizte egyéniségét és identitását.

Termékskálánk összességében magában foglalja a hagyományos magyar sütőipari termékeket, valamint a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelő teljes kiőrlésű liszt hozzáadásával készült rozsos magvas termékek széles kínálatát. Szempont, hogy amit gyártunk minőségi legyen, termékeink finomak, egyediek és egészségesek. Nagy figyelmet fordítunk alapanyagaink kiválasztásánál a minőségre, elsősorban nem az árat, hanem a tényleges értékét vesszük figyelembe. Dolgozóink rendkívül értékes szakemberek akik tudatában vannak felelősségükkel.

Rugalmas vevőközpontú rendelési és elszámolási rendszerrel rendelkezünk, ezzel biztosítva a megbízható hosszú távú együttműködést partnereink számára. Iparágon belüli szorosabb együttműködés, a piaci potenciálok kiaknázása, piac-orientált termékfejlesztés, kiállítások és szakmai fórumok látogatása mindig is elsődleges szerepet töltött be gondolkodásunkban /döntéseinkben, hozzáállásunkban/.

A siker mércéjének nem csak az étkezési trendek a fogyasztói szokások és igények változásának rugalmas és teljes körű kielégítése, kiváló minőségű pékáru előállításával, hanem a vásárlók és viszonteladók visszajelzéseit és tágabb értelemben a közösség pozitív értékeléseit tekintjük.

Elsődleges célunk, hogy az egészséges táplálkozás az emberek életének részévé váljon, amit hosszú távon egy megbízható, kiszámítható és állandó minőséggel biztosítunk.

 

A környezettudatos élet lelkes hívei vagyunk amit üzemünkben is igyekszünk lehetőségeinkhez mérten megvalósítani. Kizárólag környezetbarát tisztító szereket használunk. Irodai és üzleti munkánkhoz is igyekszünk minél kevesebb papírt használni, mely erdőbarát, újrahasznosított alapanyagból származik.

Természetesen a szemetet szelektálva gyűjtjük és mindenkit kérünk, hogy kövesse példánkat.

Tiszta szűrt vízzel dolgozunk a gyártás és előállítás során.

 

Pékségünk számára a társadalmi felelősségvállalás egy olyan szemléletmódot jelent, amelyet a fenntartható fejlődés megvalósítása érdekében működésének valamennyi területére kívánunk beilleszteni. Célunk, hogy tevékenységünket felelős módon végezzük, figyelembe véve a környezeti és társadalmi hatásokat is.

Elsősorban azon területekre koncentrálunk, ahol hagyományainkból fakadóan van jelen a felelős magatartás, valamint a szolgáltatási minőség emelkedését szolgálja. Meggyőződésünk, hogy a társadalmi felelősségvállalás elveinek érvényesítése segíti cégünk hosszú távú céljainak elérését, megbecsülésünk biztosítását.